Toimitusehdot

YLEISTÄ

FMOC-jäsenyys tarkistetaan ennen tuotteiden toimitusta, alv-syistä voimme toimittaa kerhotuotteita ainoastaan jäsenille!

Nopeutat toimitusta lisäämällä jäsennumerosi Tilauksen kommentit -kenttään! Jos ponipuodin ylläpito joutuu etsimään jäsenyytesi voimassaoloa, se viivästyttää laskuasi ja toimitusta.

 

Tuotteet toimitetaan tilauksen yhteydessä valitulla tavalla, yleensä postipakettina tai
kirjeenä. Halutessasi jonkun muun tavan tai sinulla on muuta toimitukseen liittyvää
kysyttävää tai sovittavaa, ota yhteyttä ponipuoti@mustangclub.fi tai Ota yhteyttä -lomakkeella.

Toimitus ja maksu:

Kiinteä toimituskulu 10,50e.
Toimitukset postin kautta.

Tilausvahvistus tulee kaupasta automaattisesti, mutta siinä ei ole tilitietoja. Olemme siirtyneet maksuissa käyttämään iZettlen maksulinkkiä verkkokauppa ostoksissa. Jos tuo  maksutapa ei sovi niin sitten voidaan laittaa erillinen lasku sähköpostiin. Mutta tuolloin olisi hyvä laittaa vaikka tilauksen komentti kenttään että haluaa laskun sähköpostiin. Jolloin tilaajalle toimitetaan erikseen viittenumerollinen lasku ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen 1-2 arkipäivän kuluessa.

Säilytä vahvistus ja lasku, koska erillistä paperista lähetettä tai tilausvahvistusta ei enää tule lähetyksen mukana.

Myös nouto korttimaksulla on mahdollista, toimituskuluja ei noudoista peritä ja maksu hoidetaan korttipäätteellä noudettaessa. Voit sopia noudosta erikseen Ponipuodin varastosta Kaarinasta, puhelimella ennen noutoa p.0505285632 Marlene. Nouto voi olla mahdollista myös erikseen sovituissa tapahtumissa. Ja tuolloin myös mahdollista maksaa kortilla.

 

Messujen yms. tapahtumien yhteydessä joku tuote voi loppua kokonaan varastosta, vaikka sitä verkkokaupassa edelleen on myynnissä. Näissä tapauksissa olemme yhteydessä tilaajaan ja sovimme tapauskohtaisesti kuinka toimimme.

Palautukset ja vaihdot
Kaikilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen14 päivän palautus ja vaihtooikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Ennen mahdollista palautusta ilmoita asiasta “Ota yhteyttä” -lomakkeella sopiaksesi palautuksesta.

Ylivoimainen este
Pyrimme varmistamaan, että sivusto ja palvelu toimii oikein, mutta emme takaa palvelimen tai postinjakelun virheettömyyttä. Emme vastaa mistään mahdollisista kolmansien osapuolien aiheuttamista ongelmista, jotka ovat Ford Mustang Owners’ Club of Finlandin valvonnan ulottumattomissa, kuten postinjakelun viivästys tai postin katoaminen.

Sovellettava laki
Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvottelemalla. Jos asiassa ei päästä molempia osapuolia tyydyttävään ratkaisuun, asia ratkaistaan oikeusteitse Suomen lainsäädännön mukaan.

Ponipuodilla on oikeus rajoittaa tai poistaa ne asiakkaat palvelusta, jotka toimivat sääntöjen tai lain vastaisesti.

Tekijänoikeus ja tietosisältö
Kaikki sivustollamme oleva materiaali mukaan lukien kirjallinen materiaali, valokuvat, piirrokset, nimet, logot, tavaramerkit ja palvelumerkit ovat Ford Mustang Owners’ Club  of Finlandin tai kolmannen osapuolen omaisuutta ja ne ovat tekijänoikeus- ja tavaramerkkilain suojaamia. Mitään sivustollamme esiintyvää materiaalia ei saa kopioida, lähettää edelleen, levittää, myydä, julkaista tai lähettää ilman kirjallista lupaa.

Sivustollamme voi olla linkkejä muihin sivustoihin, jotka eivät ole Ponipuodin hallinnassa. Ponipuoti ei vastaa muiden sivustojen sisällöstä tai niiden sisältämistä linkeistä Ponipuoti voi milloin tahansa muuttaa näitä ehtoja tai sivustolla olevaa tietosisältöä, nimiä, hintoja, kuvia tai logoja sekä tuotteita ilman eri ilmoitusta.